1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Seminar DIAGNOSTIKA IN DIETETIKA PO TKM - IRIDOLOGIJA- iridologija

 

Seminar vodi mednarodno uveljavljena zdravilka Lina Lo Faro, specialistka kitajske dietetike, tuinologinja, refleksoterapevtka.

Lina Lo Faro, z več kot 40-letnimi izkušnjami, študirala in se usposabljala za TKM pri svetovno znanih mojstrih – devet let delala z mojstroma Van-Ghi Nguyen in J. M. Kespy, izpopolnjevala se v Firencah, Parizu in na Kitajskem, šest let delala v bolnici Satje Sai Babe v Bangaloreju v Indiji. V svoji dolgoletni praksi je razvila pretanjen čut za diagnozo in je tako z metodami TKM uspešno zdravila že tisoče bolnikov. Mnoge je že prepričala s svojim izjemnim znanjem tradicionalne kitajske medicine ter zdravilskim darom, tako na delavnicah kot tudi pri individualnih svetovanjih o prehranjevanju.

Seminar se navezuje na posebno vrsto TKM diagnostike, ki jo ga. Lina Lo Faro uporablja, in sicer, kako iz oči razbrati neravnovesja v načinu prehrane (česa človek preveč uživa ter kako to vpliva na telo, na katere organe in sisteme). Predvsem bo poudarek na tej posebni dietetiki, ki jo kombinira z bogatimi izkušnjami na področju TKM. Pri tem uporablja lupo z lučko.

Ima zelo bogate izkušnje, obsežno znanje in tudi življenjsko modrost. Vedno predstavlja konkretne diagnostične primere ter daje prakso, ki je takoj uporabna v življenju. Povrhu je sama odličen zgled za to, česar uči.

Iz vsebine:

  • Oko kot diagnostično gradivo – zdravje in patologija v očesu
  • Zemljevid telesa v očesu: 5 organov in deli očesa
  • Dva tipa beločnice
  • Izraz psiho-energijske morfologije človeka v očesu
  • Način prehrane in spremembe v očesu

V očesu je odsev naših organov, prehrane, psihe, življenja. Zazrli se bomo drug drugemu v oči … in spoznali marsikaj o sebi, o patologiji in zdravju.

Spoznali bomo tudi, kaj spremeniti, da bomo bolj zdraviPoudarek bo na takojšnji uporabi znanja in prakse na sebi.

  

 

Seminar bo potekal v italijanskem jeziku. Za prevod je poskrbljeno.

Kdaj: trenutno ni razpisanega termina
sobota 9.00 - 17.00 (z odmorom za kosilo) in nedelja 9.00 - 15.00

Trajanje: 16 ped. ur

Prijavite se lahko do ........ Ko bomo prejeli vašo prijavo, vam bomo poslali račun, ki ga poravnate do ....... in s tem potrdite prijavo. Vljudno prosimo, da račun poravnate do datuma valute, saj bomo le tako vedeli, da se boste seminarja zagotovo udeležili, sicer lahko damo možnost udeležbe še drugim, ki bi se želeli udeležiti seminarja. O plačilu nas obvestite s povratno pošto. V primeru odjave najkasneje do ....... vam del vplačanega zneska vrnemo in obdržimo znesek v vrednosti 30 € za administrativne stroške.

Cena (všteto gradivo in prevod): 200 € (vključuje DDV)

Število udeležencev je omejeno. Zaradi organizacije seminarja, prosimo za pravočasne prijave. Seminar izvedemo ob zadostnem številu prijav.

Informacije, prijave: info@akademija-zdravilstvo.si, www.akademija-zdravilstvo.si, T: 01/513-11-46; M: 051-377-388

Kontakt

Akademija za zdravilstvo
Inštitut Bion d.o.o.
Stegne 21, 1000 Ljubljana
Tel.:  (01) 513 11 46
M: 051 377 388
E: info@akademija-zdravilstvo.si