1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

VODA - ELIKSIR MLADOSTI IN ZDRAVJA

Ali veste, da je staranje pravzaprav postopno izgubljanje vode iz organizma, dobesedno venenje – ne samo kože, temveč tudi notranjih organov? Ostati čim dlje mlad v največji meri pomeni ostati zares dovolj prežet s kvalitetno vodo. Kako do take vode?
Odgovore ponuja nov praktičen trimesečni program z mnogimi nasveti, ki  smo ga pripravili na Akademiji za zdravilstvo v sodelovanju z Inštitutom Bion. 
Program je namenjen vsem, ki ste vedoželjni in praktični, ki si želite upočasniti staranje ter imeti več energije, boljše zdravje in počutje. Naučili se boste, kako vodo na preprost način vključevati in uporabljati v svojem življenju.


Program ponuja:

  • Unikatno védenje o vodi, ki vključuje sodobna dognanja nove svetovne znanosti o vodi. Spoznali boste, kaj pomeni, da je voda energija in aktiven dejavnik življenja! 
  • Izvedeli boste, kakšno vodo piti ter tudi kako, kdaj in koliko, da si boste z njo ohranjali in obnavljali zdravje in dobro počutje, negovali svojo mladostnost, uravnavali telesno težo ter še marsikaj dobrega za svoje zdravje, počutje, telesne in umske zmogljivosti.
  • Prejeli boste pripomoček za pripravo posebne, urejene vode, ki zlahka pronikne v celice in jo nekateri raziskovalci imenujejo tudi mikroklasterska voda.
  • Naučili se boste praktičnih metod vitaliziranja in energiziranja vode, da jo spremenite v eliksir zdravja ter z njo pomagate sebi in svojim bližnjim, tudi hišnim ljubljenčkom in rastlinam.
  • Razvijali boste senzorično in (bio)energijsko senzitivnost za vodo, za njen vpliv na telo in zdravilnost.

V skrbi za zdravje dajemo velik poudarek hrani. Več ko vemo o njej, bolj nam je pomembno, kaj jemo ter česa naj ne bi jedli. A s tem naredimo le pol poti. Enako ali še bolj pomembna na poti do zdravja in dolgega zdravega življenja, je – voda! Voda je stalno z nami, v nas, okoli nas, toliko je je, da se zdi samoumevna. Večina našega organizma je prav voda; samo vsaka 100. molekula v njem ni H2O! A voda ni samo »navadna voda«, pravzaprav je velika skrivnost in hkrati pravi, skorajda še nerazodeti, potencialni eliksir zdravja in mladosti. Zato je izjemnega pomena, kakšno vodo pijemo – ter tudi kako, kdaj in koliko!

A kaj je in kakšna je voda - se vam zdi, da jo poznate? Uradna znanost, ki na svet in življenje gleda še vedno pretežno zgolj z vidika najmanjših delcev (atomov, molekul…), tudi vodo dojema predvsem kot naključen skupek posamičnih molekul, sestavljenih iz dveh atomov vodika in enega atoma kisika. Vendar spoznanja naprednih znanstvenikov kažejo, da je voda mnogo več in drugačna kot ta preprosta predstava. Voda je pravi ansambel med seboj usklajenih molekul, ki znajo skupaj ubrano plesati kot čudovit baletni ansambel. Prav ta dinamična skladnost in ubranost sta temelj našega zdravja in dobrega počutja ter nenazadnje tudi odprtosti v svet subtilnih energij. In ko se zaradi različnih razlogov poruši, se odpre pot v nizko storilnost, slabo odpornost in bolezen. Kaj pravzaprav je ta ritmičen ples vode v našem organizmu? Je to lastnost vode nasploh ali je značilna samo za vodo v organizmih? Kako to ubranost doseči in ohranjati?


 

 

 

 

 

Program vodi Vesna Periček Krapež
s sodelavci znanstvenega Inštituta Bion.

 


PROGRAM - trije seminarji:

1. VODA JE MNOGO VEČ KOT VODA

2. ZDRAVE, ZDRAVILNE IN ŠKODLJIVE VODE

3. KAKO SPREMENIMO NAVADNO VODO V ZDRAVO IN POMLAJEVALNO


Informacije in prijave: info@akademija-zdravilstvo.si, T: 01/513-11-46; M: 051-377-388

Kontakt

Akademija za zdravilstvo
Inštitut Bion d.o.o.
Poslovna cona Stegne, Šiška
Stegne 21, 1000 Ljubljana
Tel.:  (01) 513 11 46
M: 051 377 388
E: info@akademija-zdravilstvo.si